Samen op weg naar de gezondste versie van jou

Ontdek mesologie - een holistische aanpak gebaseerd op uitgebreide inzichten van verschillende geneeswijzen en diepgaande kennis van het menselijk lichaam. Door te kijken naar jou als individu, werken we samen met jou aan oplossingen voor jouw unieke klachten.

Wat is mesologie?

De mesoloog begeleidt volwassenen en kinderen naar hun optimale gezondheid en kwaliteit van leven. Wij combineren inzichten uit zowel de reguliere, westerse geneeskunde als de oosterse geneeskunde en hebben daardoor uitgebreide kennis over het functioneren van het menselijk lichaam. Samen met jou, gaan we jouw klachten te lijf en werken we aan een betere gezondheid. We begrijpen dat ieder lichaam anders is en daarom verdient elk individu een op maat gemaakt behandelplan. We streven ernaar om het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren met aanpassingen in voeding, levensstijl en ondersteuning van supplementen.

Lees meer

Ben je een zorgprofessional?

Wij werken graag samen met andere zorgprofessionals om de optimale gezondheid voor onze patiënten mogelijk te maken. Ben je benieuwd hoe wij vanuit wetenschappelijk oogpunt te werk gaan, waarop ons onderzoek gestoeld is en welke aspecten wij meenemen in het onderzoek van onze patiënten? Lees dan gauw verder. 

Lees meer

Vind een mesoloog

Door heel Nederland zijn mesologen actief die jou graag verder helpen. Bekijk hier per regio welke mesologiepraktijken er zijn.

Vind een mesoloog

Zo heeft mesologie anderen geholpen

Door heel Nederland zijn mesologen actief die jou graag verder helpen. Bekijk hier per regio welke mesologiepraktijken er zijn.

    “Het gaat nu veel beter met mijn dochter. De buikpijn is over en de hoofdpijn veel minder.” 

    “Ik vind het geweldig om te zien dat ik door deze goede adviezen heel gericht mijn levensstijl heb kunnen aanpassen waardoor mijn klachten veel minder zijn geworden.”


    “Via de mesoloog kwam ik erachter dat mijn ijzergehalte te laag was, nu ik dat aanvul met supplementen zijn eindelijk mijn vermoeidheidsklachten verleden tijd.”


Heb je vragen of wil je met ons samenwerken? Neem contact met ons

Neem contact op